JEEJAR

 
 Juridisch Administratief Recht

                                                                                                                                                               

 

 

 

 

 


 

                                               09 October 2015

 

Home  Terug

 

 

 

                          BORCULO

 

15 oktober 2013. FrieslandCampinaDomo te Borculo verboden te fotograveren.
Met stoom en kokend water is de nieuwbouw bij FrieslandCampinaDomo te Borculo door de gemeenteraad gejast. Gedeputeerde Staten hebben daarbij in het kader van de milieu eisen ook nog een duitje in het zakje gedaan en zijn zeer voortvarend te werk gegaan. En ook al zijn alle procedures nog niet rond er wordt gebouwd. Kijkers achter de hekken worden met argusogen bekeken en er wordt vanaf het bouwterrein nog al paniekerig gereageerd op aandacht.
En er is duidelijk sprake van een unicum. Volgens de aan de hekken bevestigde borden mat er niet gefotografeerd worden. Zelfs dus niet vanaf de openbare weg. En diegene die de borden heeft aan laten brengen denkt blijkbaar dat bij een dergelijk verbod iets te halen valt. Een kwestie van jammer maar helaas. Het lijkt verstandig dat de gemeente of FrieslandCampina zelf ingrijpt en de borden laat verwijderen. Je zou er bijna wat van gaan denken en dat er dingen op het terrein gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

 
En met mobieltjes mag er volgens dit bord op het terrein ook niet worden gebeld. Leuk voor al die werklui, opzichters etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JEEJARŪ